DOPRAVA NAD 130€ ZADARMO !

Recenzia na poľovnícku obuv Demar Trek M6

Nájsť kvalitnú poľovnícku obuv je náročnejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Niektoré topánky nie sú dostatočne pevné, iné sú zas príliš tvrdé a nekomfortné. Po niekoľkotýždňovom prehľadávaní internetu som však konečne našla výrobok, ktorý sadol nielen mne, ale aj manželovi. Tým boli topánky Demar Trek M6. Zaujíma vás, aké sú ich najväčšie prednosti a prečo zvážiť ich kúpu? Prečítajte si nasledovnú recenziu.

Každý poľovník, turista alebo rybár vie, že nesprávne topánky dokážu narobiť veľa problémov. Rozhodla som sa preto, že nebudem zbytočne riskovať a nájdem si kvalitnú obuv, na ktorú sa budem môcť vždy spoľahnúť.

Ponuka outdoorovej obuvi je v súčasnosti široká. K dispozícii máte desiatky značiek, ktoré vám sľubujú vysokú odolnosť, kvalitu a mnohé ďalšie benefity. Len máloktoré to však skutočne splnia. A práve medzi ne patrí Demar.

Na Demar obuv som počula veľa chvály, a preto, keď som objavila model Trek M6, vedela som, že ho musím vyskúšať. Spolu so svojím párom som však vzala jeden aj manželovi, ktorý je rovnako vášnivý poľovník.

Demar poľovnícka obuv nás prekvapila hneď ako prišla. Topánky sú pomerne ľahké, no zároveň pevné. Nechýba im ani anatomicky tvarovaná stielka, ktorá sa stará o vysoký komfort počas celého dňa. Podrážka je protišmyková, takže zaručuje istotu na akomkoľvek teréne, a zvršok tvorí vodeodolná nubuk koža.

Pri skúšaní Demar topánok Trek M6 sme ocenili aj vodeodolnú LTX membránu. Tá udržuje nohy v suchu, no zároveň im dovoľuje dýchať. V obuvi tak bez problémov vydržíte celý deň. Ďalším plusom bola aj výhodná cena. Tá je v porovnaní s inými značkami oveľa nižšia.

Topánky Trek M6 spadajú do dvoch kategórií – Demar pánskej obuvi a zároveň Demar dámskej obuvi. To znamená, že sú unisex a umožňujú vám zladiť sa so svojím partnerom či partnerkou. My sme tak spolu s manželom urobili a nemohli sme si vybrať lepšie. Model Trek M6 si nás okamžite získal a tešíme sa na ďalšie dobrodružstvá, ktoré vďaka nemu zažijeme.

Autor článku : Martina z Oravy ( poľovníčka a milujúca mama)

Poľovnícke topánky Demar Trek M6 nájdete tu :

Demar Trek M6 poľovnícka obuv